behrang_miri_victor_crone

Rösta på Behrang i Melodifestivalen


I år har jag fått möjligheten att vara med i melodifestivalen och tävla med låten ”Det rår vi inte för” med Victor Crone vid min sida. Jag skulle bli otroligt glad och tacksam om du vill stötta oss och rösta på låten.

Vi lever i en tid då rasismen, fascismen och nazismen ökar i Sverige och runt om Europa. Den rasistiska retoriken normaliseras för varje dag som går. Att då under tre minuter kunna nå en bred massa och sprida ett självklart budskap, ett budskap om mänskliga rättigheter, mänsklig värdighet, social rättvisa och alla människors lika värde som så många av oss varje dag lever i, kämpar för och värnar om ser jag som en möjlighet för våra röster att komma fram.

Mitt syfte har alltid varit och är att normalisera samtidens Sverige med dess alla beståndsdelar.

Jag är stolt över att vara en del av en större rörelse. En rörelse bestående av muslimer, afrosvenskar, romer, judar, samer, tornedalningar, katoliker, förortsbor, landsbygdsbor, innestadsbor, HBTQ-personer, funktionsvarierade, yngre, äldre, arbetare, akademiker, knegare, tuggare, kvinnor, män och alla människor oavsett trosuppfattning eller bakgrund. Vi är samtiden Sverige. Ingenting exotiskt. En normalitet som finns här och som alltid kommer kvarstå. Vi är här för att stanna.

Och jag lovar att oavsett vart eller när alltid backa upp de personer som sliter i sin vardag, alla de grupper och rörelser som kämpar, organiserar och folkbildar för en mer rättvis värld i vått och torrt. Jag kommer alltid stå upp med er. Jag är så tacksam för all stöd och kärlek jag fått genom åren och har bara kärlek att ge tillbaka till er.

Så gör du ifall du skulle vilja stötta:

Ring: 099 202 05
SMS: ”05” till: 72 211

Du kan börja rösta klockan 20.00 Lördagen den 7 februari. Sprid gärna Facebookeventet (http://www.facebook.com/events/1406542679646116) i era kretsar.